SERVICIILE CITYINNOHUB

Access to finance cu CITYINNOHUB

CityInnoHub oferă cursuri specializate pentru membrii săi în domeniul accesului la finanțare, ajutându-i să-și dezvolte competențele necesare pentru a-și atinge obiectivele de dezvoltare și creștere. Cursurile noastre se axează pe o gamă largă de subiecte, precum identificarea surselor de finanțare, pregătirea de propuneri de finanțare și negocierea cu investitori. Ne străduim să le oferim membrilor noștri cunoștințele și instrumentele necesare pentru a naviga cu succes în peisajul complex al finanțării.

Dezvoltă-ți abilitățile financiare

CityInnoHub își propune să ofere partenerilor săi suportul necesar pentru a-și dezvolta abilitatile, oferind traininguri specializate în accesul la finanțare. Acest demers îi ajută să-și îmbunătățească competențele și să identifice cele mai potrivite surse de finanțare pentru nevoile lor. Prin cursurile noastre, membrii învață să pregătească propuneri de finanțare solide și să negocieze cu investitori, asigurându-și astfel resursele necesare pentru a-și atinge obiectivele și a contribui la dezvoltarea ecosistemului inovativ.

Beneficiile programului
Access to finance al CITYINNOHUB

Cunoștințe financiare

Îmbunătățiți-vă competențele și înțelegerea mecanismelor de finanțare pentru a vă crește afacerea în mod eficient.

Surse de finanțare

Identificați cele mai potrivite surse de finanțare pentru nevoile și etapele de dezvoltare.

Propuneri solide

Învățați să elaborați propuneri de finanțare convingătoare și să vă prezentați proiectul în fața investitorilor cu încredere.

Negociere cu succes

Dobândiți aptitudinile necesare pentru a negocia termenii finanțării în avantajul afacerii dumneavoastră, asigurând astfel o creștere sustenabilă.

Oportunități de finanțare

Finanțare de până la 1.500.000 EUR pentru creșterea competitivitățiI IMM-urilor din regiunea Sud-Est (Ghid în consultare publică)

Finanțare de până la 1.500.000 EUR pentru creșterea competitivitățiI IMM-urilor din regiunea Sud-Est (Ghid în consultare publică)

Solicitanții eligibili în cadrul prezentului apel de proiecte sunt: Microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii non- agricole din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, cu sediul social sau punct de lucru în mediul urban, cu excepția teritoriului acoperit de ITI Delta Dunării. Întreprinderi mici și mijlocii non-agricole, cu sediul social sau punct de lucru înregistrat fiscal, în mediul rural, cu excepția teritoriului acoperit de ITI Delta Dunării.

Abonați-vă la continut exclusiv
CITYINNOHUB

Nu rata ocazia de a explora o lume a posibilităților în cadrul evenimentului CITYINNOHUB, unde ideile revoluționare se întâlnesc cu resursele și expertiza necesară succesului.