Despre transformarea digitală

iul. 24, 2023

CITYINNOHUB joacă un rol cheie, fiind un catalizator al acestei transformări, oferind sprijin și resurse necesare pentru dezvoltarea abordării digitale în domeniile Tourism 4.0, Smart Cities, Ehealth și ITC.
Transformarea digitală în perspectiva European Digital Innovation Hub Network reprezintă procesul de adoptare și integrare a tehnologiilor digitale inovatoare pentru a spori competitivitatea și eficiența economică a IMM-urilor și autorităților publice locale. CITYINNOHUB joacă un rol cheie, fiind un catalizator al acestei transformări, oferind sprijin și resurse necesare pentru dezvoltarea abordării digitale în domeniile Tourism 4.0, Smart Cities, Ehealth și ITC.

În domeniul Tourism 4.0, transformarea digitală încurajează IMM-urile din industria turismului să adopte soluții tehnologice inovatoare, cum ar fi realitatea virtuală, augmentată și asistenți virtuali (chatbots), automatizarea proceselor pentru a îmbunătăți experiența turiștilor și eficiența operațională.

În cadrul Smart Cities, autoritățile publice locale își pot optimiza serviciile prin implementarea sistemelor IoT, colectarea și analiza datelor în timp real, precum și dezvoltarea aplicațiilor mobile pentru implicarea și suportul cetățenilor în luarea deciziilor.

În sectorul eHealth, IMM-urile pot beneficia de soluții digitale inovatoare pentru gestionarea eficientă a datelor medicale, telemedicină și asistență medicală la distanță, îmbunătățind astfel calitatea serviciilor medicale.

În ceea ce privește domeniul ITC, transformarea digitală ajută IMM-urile și autoritățile publice locale să se adapteze la schimbările tehnologice rapide, să promoveze securitatea cibernetică și să valorifice potențialul inovator al tehnologiei în diverse industrii.

Prin eforturile combinate ale European Digital Innovation Hub Network, CITYINNOHUB și partenerilor locali, transformarea digitală în aceste domenii esențiale contribuie la creșterea economică, dezvoltarea durabilă și îmbunătățirea calității vieții în sud-estul României.

Resurse CITYINNOHUB

Testul de viteză digitală

Testul de viteză digitală

Este compania ta pregătită să navigheze în peisajul digital în continuă evoluție și să atingă noi culmi ale succesului? Alătură-te nouă în această aventură care va dezvălui ghidul tău de viteză digitală și te va îndruma către destinația dorită!

Anunț de presă privind începerea proiectului CITYINNOHUB

Anunț de presă privind începerea proiectului CITYINNOHUB

Comunicat de presă 29.12.2023: Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) lansează, în calitate de lider al consorțiului format împreună cu alte cinci organizații: Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța”, Iceberg+ și Ernst & Young România, proiectul „CityINNOHub (ConsTanta INNovation Hub, a center for the digital transformation of SMEs and PSOs in SE Romania)”, Cod 101083582 DIGITAL 2021-EDIH-01.

Abonați-vă la continut exclusiv
CITYINNOHUB

Nu rata ocazia de a explora o lume a posibilităților în cadrul evenimentului CITYINNOHUB, unde ideile revoluționare se întâlnesc cu resursele și expertiza necesară succesului.