FINANȚARE PENTRU UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR (PUBLICE SAU PARTICULARE). PNRR/PVI/C15/R7/I18 – Granturi pentru unitățile de învățământ pilot

iun. 6, 2024

Finanțări de 200.000 de euro pentru minimum 60 de unități de învățământ preuniversitar de stat sau particulare.
 

Cine poate beneficia de finanțare?

Unitățile de învățământ preuniversitar (UIP) de stat, acreditate sau autorizate să funcționeze provizoriu, unități de învățământ înființate în structura sau în subordinea instituțiilor de învățământ superior, unităţi de învățământ preuniversitar particulare acreditate sau parteneriatele dintre acestea.

 

Valoarea finanțării?

Valoarea maximă a finanțării alocate per proiect este stabilită astfel:

  • Proiecte cu beneficiar unic – valoarea maximă a finanțării nerambursabile este de 200.000 euro.
  • Proiecte implementate în parteneriat – valoarea maximă a finanțării nerambursabile va fi calculată înmulțind numărul unităților de învățământ cu maximum 200.000 de euro, până la maximum 1.000.000 de euro/ parteneriat.

 

Ce se finanțează?

  • Cheltuieli aferente programelor de formare a personalului și conducerii școlii-pilot pe tematici aferente programului de pilotare;
  • Cheltuieli aferente activităților cu antepreșcolarii/ preșcolarii/ elevii;
  • Cheltuieli pentru consultanță și expertiză;
  • Cheltuieli cu materiale didactice, taxe/ abonamente/ cotizații/ acorduri/ autorizații/ necesare pentru implementarea proiectului;
  • Cheltuieli diverse;
  • Cheltuieli cu digitalizarea mediilor de învățare;
  • Cheltuieli pentru salarii.

 

Până când este deschis apelul?

Perioada de depunere a cererilor de finanțare pentru prezentul apel este deschisă până pe 16 iulie 2024, ora 17.00. Publicarea rezultatelor finale în urma evaluării se va face, conform calendarului apelului, în data de 09 august 2024.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la eligbilitatea solicitanților, activităților, cheltuielilor și criterii de selecție, consultați fișa apelului atașată mai jos.

Consultă mai jos Fișa de prezentare a apelului:
Fisa prezentare apel_PNRR C15 R7 I18_v3

 

Resurse CITYINNOHUB

Finanțare de până la 1.500.000 EUR pentru creșterea competitivitățiI IMM-urilor din regiunea Sud-Est (Ghid în consultare publică)

Finanțare de până la 1.500.000 EUR pentru creșterea competitivitățiI IMM-urilor din regiunea Sud-Est (Ghid în consultare publică)

Solicitanții eligibili în cadrul prezentului apel de proiecte sunt: Microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii non- agricole din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, cu sediul social sau punct de lucru în mediul urban, cu excepția teritoriului acoperit de ITI Delta Dunării. Întreprinderi mici și mijlocii non-agricole, cu sediul social sau punct de lucru înregistrat fiscal, în mediul rural, cu excepția teritoriului acoperit de ITI Delta Dunării.

Abonați-vă la continut exclusiv
CITYINNOHUB

Nu rata ocazia de a explora o lume a posibilităților în cadrul evenimentului CITYINNOHUB, unde ideile revoluționare se întâlnesc cu resursele și expertiza necesară succesului.