Parteneri Consorțiu

Susținem dezvoltarea durabilă în domeniile Turism 4.0, Orașe Inteligente, E-Sănătate și IT&C, creând un ecosistem inovator pentru IMM-uri, instituții publice, universități și entități de cercetare.

Parteneri

Universitatea Ovidius din Constanța
Iceberg Plus
EY
CCINA
PNFAIMM
ZMC
Universitatea Ovidius din Constanța

Universitatea Ovidius din Constanța

În cele peste 3 decenii de existență, Universitatea Ovidius din Constanța a devenit unul dintre cei mai importanți vectori care contribuie major la dezvoltarea orașului și a regiunii. Oferta educațională a celor 16 facultăți cuprinde 79 de programe de studii universitare de licență, 60 de programe universitare de master, 5 școli doctorale, cu 7 domenii de succes de doctorat.
Calitatea deosebită a profesorilor, performanțele remarcabile ale studenților și absolvenților, diversitatea programelor de studii, proiectele de cercetare, dezvoltare, inovare și dimensiunea antreprenorială, derularea unor manifestări științifice, culturale și sportive de anvergură, dar și dimensiunea multiculturală sun elemente care definesc universitatea noastră.
Iceberg Plus

Iceberg+

ICEBERG Plus este o companie de consultanță în inovare și transfer de tehnologie cu o experiență vastă în proiecte europene și naționale axate pe inovare și transformare digitală. ICEBERG Plus coordonează, de asemenea, EIT Manufacturing Hub din România. În plus, ICEBERG Plus administrează CITT-I4T, singurul centru de transfer de tehnologie specializat în Industria 4.0 din România și este fondatorul FIT Digital Innovation Hub. Din august 2019 până în 2020, Iceberg a gestionat hub-ul românesc al EIT InnoEnergy, o altă inițiativă a Institutului European de Inovare și Tehnologie.
EY

EY

Din 1992, EY România este un furnizor important de servicii profesionale în România.
Scopul nostru este de a construi o comunitate de lucru mai bună. Perspectivele și serviciile pe care le oferim contribuie la crearea de valoare pe termen lung pentru clienți, oameni și societate și la consolidarea încrederii în piețele de capital.
Prin intermediul celor patru departamente integrate (audit și servicii conexe, consultanță în afaceri, asistență fiscală și strategie și tranzacții) și datorita cunoștințelor noastre aprofundate în domeniu, ne susținem clienții să valorifice noi oportunități și să evalueze și să gestioneze riscurile, pentru a realiza o creștere sustenabilă.
CCINA

CCINA

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) este o organizaţie autonomă, cu personalitate juridică, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non profit, creată pentru a reprezenta, apăra şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri, în raport cu autoritățile publice şi cu organismele din ţară şi din străinătate. Sub sloganul „Împreună pentru afacerea ta”, CCINA Constanţa susţine comunitatea de afaceri în toate demersurile întreprinse, oferind informaţii utile şi sprijin în dezvoltarea de noi parteneriate de afaceri şi mijloace eficiente de promovare a produselor şi serviciilor firmelor constănţene!
PNFAIMM

PNAFIMM

Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri. Misiunea noastră: PNFAIMM îşi propune să faciliteze accesul femeilor de afaceri la programe de formare continuă, calificare, instruire profesională continuă şi pregătire avansată. Toate acestea se vor realiza respectând principiile egalităţii de şanse. Colaboram cu sindicate, patronate, camere de comert si alte organizatii profesionale locale si cu organe ale administratiei publice locale in adoptarea solutiilor ce prezinta interes pentru membrii patronatului.
ZMC

ZMC

ZONA METROPOLITANĂ CONSTANŢA / PRIMA STRUCTURĂ ADMINISTRATIVĂ DE TIP EUROPEAN DIN ROMÂNIA / Zona Metropolitană Constanţa se doreşte a fi un instrument administrativ eficient în scopul promovării unor proiecte comune de dezvoltare integrată a zonei şi de atenuare a discrepantelor de dezvoltare dintre localităţi, un facilitator privind atragerea investiţiilor şi a Fondurilor Structurale, o platformă de colaborare între unităţile administrativ-teritoriale componente şi un nucleu de dezvoltare a serviciilor publice. Zona Metropolitană Constanţa are o populaţie de cca. 500 000 de locuitori şi reprezintă prima structura administrativă de acest tip din România, fiind alcătuită din 16 localităţi: municipiul Constanţa, oraşele: Năvodari, Eforie, Ovidiu, Murfatlar, Techirghiol şi comunele: 23 August, Costinesti, Mihail Kogălniceanu, Cumpăna, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu şi Poarta Albă.

Abonați-vă la continut exclusiv
CITYINNOHUB

Nu rata ocazia de a explora o lume a posibilităților în cadrul evenimentului CITYINNOHUB, unde ideile revoluționare se întâlnesc cu resursele și expertiza necesară succesului.