Portofoliul partenerilor CITYINNOHUB

Descoperă proiectele noastre inovatoare: Colaborări de succes și soluții revoluționare, care schimbă paradigma în industria transformării digitale. Află cum CityInnoHub contribuie la dezvoltarea viitorului prin parteneriate strategice și inițiative ambițioase. Fii inspirat de poveștile de succes ale membrilor noștri și explorează potențialul colaborării în domeniile Tourism 4.0, Smart City, E-health și IT&C.

Alătură-te comunității CityInnoHub! 

Portofoliul partenerilor CITYINNOHUB

START-UP AS – Antreprenor de succes în Regiunea Sud-Est

START-UP AS – Antreprenor de succes în Regiunea Sud-Est

“START-UP AS – Antreprenor de succes în Regiunea Sud-Est” – dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale șomerilor, persoanelor inactive și angajaților din regiunea Sud-Est și înființarea a 42 întreprinderi inovatoare în vederea creșterii ratei de ocupare în mod sustenabil, în acord cu sectoarele identificate ca fiind competitive.

ELMO

ELMO

ELMO – Building sustainable model and partner network to support employment and labour mobility in the cross border area Bulgaria – Romania

CCINA – Enterprise Europe Network

CCINA – Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network este o reţea de centre care sprijină întreprinderile să beneficieze de avantajele pieţei unice europene, pentru dezvoltarea propriei afaceri şi pentru identificarea celor mai potriviţi parteneri.

EIT Urban Mobility

EIT Urban Mobility

EIT Urban Mobility din Romania (în care ICEBERG+ este coordonator principal) lucrează pentru a evita fragmentarea și a facilita colaborarea între orașe, industrie, mediul academic, de cercetare și inovare

COS Tour-INN Act

COS Tour-INN Act

Proiectul TourINN-act investighează modul în care inovarea digitală și practicile durabile pot ajuta companiile din industria turismului să facă față și să depășească criza covid-19, pornind de la cooperarea transsectorială dintre IMM-uri, parteneri tehnologici și alte părți interesate.

Abonați-vă la continut exclusiv
CITYINNOHUB

Nu rata ocazia de a explora o lume a posibilităților în cadrul evenimentului CITYINNOHUB, unde ideile revoluționare se întâlnesc cu resursele și expertiza necesară succesului.