SERVICIILE CITYINNOHUB

Înregistrare Parteneri Tehnologici

Prin intermediul partenerilor tehnologici, CiTyInnoHub oferă beneficiarilor acces la ultimele tendințe, tehnologii și soluții pentru digitalizare. Reprezinți o companie care oferă servicii din zona de digitalizare si vrei sa contribui la proiectul de CiTyInnoHub? Completează chestionarul de mai jos.
  Prezentare soluție


  Atașament:

  Documentul atașat nu trebuie să depășească 25MB și trebuie să fie in format PDF.

   

  Sector de activitate


  Pentru a selecta mai multe sectoare de activitate apasați tasta CTRL sau CMD în timp ce selectați sectorul de activitate.

   

  Tipuri de soluții

  Aplicații webSaaSIaaSCybersecurityAltele

   

  Tehnologii

   

  Notificare Regulament General de Protecția Datelor (GDPR)
  Datele colectate vor fi prelucrate de Comisia Europeană și de partenerii săi în scopuri statistice și de monitorizare a programelor și vor contribui în mod colectiv la identificarea domeniilor care trebuie abordate în cadrul politicilor de digitalizare și al instrumentelor de finanțare asociate. CiTyInnoHub ar putea, de asemenea, să utilizeze răspunsurile dvs. ca date de intrare pentru elaborarea unei propuneri adaptate pentru a ajuta întreprinderea dvs. să își atingă obiectivele de digitalizare.

Având în vedere scopurile și mijlocele prelucrării datelor cu caracter personal indicate mai sus, aveți următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul de a vă adresa justiției sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul acordat. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate înainte de retragerea acestuia.
   

   

  Abonați-vă la continut exclusiv
  CITYINNOHUB

  Nu rata ocazia de a explora o lume a posibilităților în cadrul evenimentului CITYINNOHUB, unde ideile revoluționare se întâlnesc cu resursele și expertiza necesară succesului.