Exemplu de Bună Practică: Transformarea Digitală a Turismului din Dobrogea

iul. 8, 2024

Această inițiativă a fost recunoscută ca un exemplu de bună practică în Knowledge Hub-ul rețelei EDIH! Trainingul echipei de specialiști pentru a putea instrui mai departe beneficiarii este important, coeziunea și instruirea membrilor echipei adăugând plus valoare serviciilor livrate. 🌟 https://european-digital-innovation-hubs.ec.europa.eu/…
Această inițiativă a fost recunoscută ca un exemplu de bună practică în Knowledge Hub-ul rețelei EDIH! Trainingul echipei de specialiști pentru a putea instrui mai departe beneficiarii este important, coeziunea și instruirea membrilor echipei adăugând plus valoare serviciilor livrate. 🌟
 
🔍 Provocări Abordate:
Fluctuațiile sezoniere ale turismului
Marketing digital inadecvat
 
🔧 Soluții Inovatoare:
Ateliere de inovare bazate pe principiile Design Thinking
Prototipare și testare a soluțiilor digitale
Colaborare cu actori cheie din sectorul turistic
 
📊 Rezultate Remarcabile:
20 de specialiști CITYINNOHUB instruiți în metodologii de design thinking și design sprint
400 de entități țintă, inclusiv organizații din sectorul public și IMM-uri, beneficiază de transformare digitală
 
🌍 Impact Social și Economic:
Reducerea costurilor și creșterea eficienței în sectorul turistic
Soluții centrate pe utilizator care îmbunătățesc satisfacția vizitatorilor
Adaptabilitate și agilitate în fața provocărilor dinamice
Această inițiativă demonstrează angajamentul nostru față de inovare și transformare digitală în regiunea de SE. Să continuăm să lucrăm împreună pentru a crea un mediu turistic mai atractiv și mai eficient!

Resurse CITYINNOHUB

Finanțare de până la 1.500.000 EUR pentru creșterea competitivitățiI IMM-urilor din regiunea Sud-Est (Ghid în consultare publică)

Finanțare de până la 1.500.000 EUR pentru creșterea competitivitățiI IMM-urilor din regiunea Sud-Est (Ghid în consultare publică)

Solicitanții eligibili în cadrul prezentului apel de proiecte sunt: Microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii non- agricole din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, cu sediul social sau punct de lucru în mediul urban, cu excepția teritoriului acoperit de ITI Delta Dunării. Întreprinderi mici și mijlocii non-agricole, cu sediul social sau punct de lucru înregistrat fiscal, în mediul rural, cu excepția teritoriului acoperit de ITI Delta Dunării.

Abonați-vă la continut exclusiv
CITYINNOHUB

Nu rata ocazia de a explora o lume a posibilităților în cadrul evenimentului CITYINNOHUB, unde ideile revoluționare se întâlnesc cu resursele și expertiza necesară succesului.