Prezentarea conceptului CITYINNOHUB la evenimentul organizat de CCINA- Digitalizarea afacerii

apr. 28, 2023

Am vorbit despre cum CiTyInnoHub va funcționa ca un punct unic de informare și colaborare pentru digitalizarea activității (one-stop-shop).

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează în data de 13 martie 2023 un eveniment pentru mediul de afaceri, care vizează creșterea gradului de informare în ceea ce privește oportunitățile de digitalizare ale întreprinderilor mici și mijlocii.

Digitalizarea este o oportunitate unică pentru întreprinderile din România, acestea putând să-și optimizeze procesele, să își mărească productivitatea și să își îmbunătățească serviciile oferite clienților. Cu toate acestea, doar 17% din IMM-urile din România sunt digitalizate.

În acest context, Centrul Enteprise Europe Network încearcă să sprijine IMM-urile în demersul lor de transformare digitală prin temele abordate.

„Prima prezentare în calitate de reprezentant al Universitatea OVIDIUS din Constanta pentru proiectul CiTyINNOHub – European Digital Innovation Hub, alături de Prorectorul Universitătii, Alexandru Bobe. Am vorbit despre cum CiTyInnoHub va funcționa ca un punct unic de informare și colaborare pentru digitalizarea activității (one-stop-shop). IMM-urile și autoritățile publice din SE României vor avea acces la servicii de consultanță în vederea identificării soluțiilor tehnice potrivite, vor putea testa soluțiile înainte de a investi, vor beneficia de consiliere în materie de finanțare sau vor putea să participe la cursuri, workshopuri, programe de mentorat pentru formarea de competențe digitale. Faptul că parteneri în consorțiul CiTyINNOHub sunt entități cu experiență relevantă și vin din mediul academic (Universitatea Ovidius), mediul privat (EY, Iceberg +), din sectorul public și nonguvernamental (Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Zona Metropolitană Constanța, Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM) reprezintă o garanție cu privire la abordarea cuprinzătoare, aducand pe tematicile: Tourism 4.0, IT&C, eHealth si Smart City soluții validate și adaptate obiectivelor.” Oana Radu – Manager Inovare CITYINNOHUB

Resurse CITYINNOHUB

Testul de viteză digitală

Testul de viteză digitală

Este compania ta pregătită să navigheze în peisajul digital în continuă evoluție și să atingă noi culmi ale succesului? Alătură-te nouă în această aventură care va dezvălui ghidul tău de viteză digitală și te va îndruma către destinația dorită!

Anunț de presă privind începerea proiectului CITYINNOHUB

Anunț de presă privind începerea proiectului CITYINNOHUB

Comunicat de presă 8.12.2023: Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) lansează, în calitate de lider al consorțiului format împreună cu alte cinci organizații: Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța”, Iceberg+ și Ernst & Young România, proiectul „CityINNOHub (ConsTanta INNovation Hub, a center for the digital transformation of SMEs and PSOs in SE Romania)”, Cod 101083582 DIGITAL 2021-EDIH-01.

Abonați-vă la continut exclusiv
CITYINNOHUB

Nu rata ocazia de a explora o lume a posibilităților în cadrul evenimentului CITYINNOHUB, unde ideile revoluționare se întâlnesc cu resursele și expertiza necesară succesului.