Participarea echipei CITYINNOHUB la evenimentul de lansare FIT EDIH

apr. 28, 2023

Lansarea FIT European Digital Innovation Hub, o nouă oportunitate de a interacționa cu rețeaua EDIH-urilor din România, de a prelua din bunele practici și de a găsi împreună soluții pentru provocările din ecosistem
Lansarea FIT European Digital Innovation Hub, o nouă oportunitate de a interacționa cu rețeaua EDIH-urilor din România, de a prelua din bunele practici și de a găsi împreună soluții pentru provocările din ecosistem. În spatele acestor proiecte sunt oameni dedicați, profesioniști, motivați în a crea un cadru general și a deschide drumul pentru alte proiecte similare în România, în colaborare cu autoritățile.

https://www.digitalinnovationhub.fit/

Resurse CITYINNOHUB

Testul de viteză digitală

Testul de viteză digitală

Este compania ta pregătită să navigheze în peisajul digital în continuă evoluție și să atingă noi culmi ale succesului? Alătură-te nouă în această aventură care va dezvălui ghidul tău de viteză digitală și te va îndruma către destinația dorită!

Anunț de presă privind începerea proiectului CITYINNOHUB

Anunț de presă privind începerea proiectului CITYINNOHUB

Comunicat de presă 8.12.2023: Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) lansează, în calitate de lider al consorțiului format împreună cu alte cinci organizații: Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța”, Iceberg+ și Ernst & Young România, proiectul „CityINNOHub (ConsTanta INNovation Hub, a center for the digital transformation of SMEs and PSOs in SE Romania)”, Cod 101083582 DIGITAL 2021-EDIH-01.

Abonați-vă la continut exclusiv
CITYINNOHUB

Nu rata ocazia de a explora o lume a posibilităților în cadrul evenimentului CITYINNOHUB, unde ideile revoluționare se întâlnesc cu resursele și expertiza necesară succesului.