Ghidul apelului de selecție a beneficiarilor și Regulamentul de selectare a beneficiarilor revizuite v17.04.2024

apr. 23, 2024

Apelul de proiecte a fost lansat în 25 martie 2024 și rămâne deschis pentru perioada de depunere până pe 07 mai 2024

CiTyInnoHub publică Ghidul apelului de selecție a beneficiarilor și Regulamentul de selectare a beneficiarilor revizuite, în sensul introducerii criteriului de eligibilitate – încadrarea întreprinderii în categoria întreprinderilor în dificultate – împreună cu anexa aferentă, respectiv Anexa 7 – Machetă calcul întreprindere în dificultate. Pentru completarea Anexei 7 este necesara extragerea datelor din bilanturile contabile (2021 -2023). IMM-urile infiintate dupa 2021 vor uploada in formularul de aplicare numai bilanturile pentru anii in care au desfasurat activitate. Forma noua a documentelor poate fi parcursa accesand link-ul: https://www.cityinnohub.ro/inregistrare-beneficiari/.

Resurse CITYINNOHUB

Finanțare de până la 1.500.000 EUR pentru creșterea competitivitățiI IMM-urilor din regiunea Sud-Est (Ghid în consultare publică)

Finanțare de până la 1.500.000 EUR pentru creșterea competitivitățiI IMM-urilor din regiunea Sud-Est (Ghid în consultare publică)

Solicitanții eligibili în cadrul prezentului apel de proiecte sunt: Microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii non- agricole din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, cu sediul social sau punct de lucru în mediul urban, cu excepția teritoriului acoperit de ITI Delta Dunării. Întreprinderi mici și mijlocii non-agricole, cu sediul social sau punct de lucru înregistrat fiscal, în mediul rural, cu excepția teritoriului acoperit de ITI Delta Dunării.

Abonați-vă la continut exclusiv
CITYINNOHUB

Nu rata ocazia de a explora o lume a posibilităților în cadrul evenimentului CITYINNOHUB, unde ideile revoluționare se întâlnesc cu resursele și expertiza necesară succesului.