COS Tour-INN Act

Proiectul TourINN-act investighează modul în care inovarea digitală și practicile durabile pot ajuta companiile din industria turismului să facă față și să depășească criza covid-19, pornind de la cooperarea transsectorială dintre IMM-uri, parteneri tehnologici și alte părți interesate.

Proiectul TourINN-act investighează modul în care inovarea digitală și practicile durabile pot ajuta companiile din industria turismului să facă față și să depășească criza covid-19, pornind de la cooperarea transsectorială dintre IMM-uri, parteneri tehnologici și alte părți interesate.  Scopul este de a crea un ecosystem inovator turistic care este de acord cu modele interoperabile la nivel global. În acest scop, 60 de IMM-uri din turism vor avea posibilitatea de a obține un voucher de 10.000 care să fie cheltuit pentru practici inovatoare, durabile și digitale prin prezentarea de proiecte intersectoriale experimentale. Consorțiul va facilita participarea actorilor din turism din rețelele de învățare reciprocă, sesiunile de matchmaking și procesele de participare pentru schimbul de cunoștințe pentru a dezvolta astfel de proiecte.

Resurse CITYINNOHUB

Testul de viteză digitală

Testul de viteză digitală

Este compania ta pregătită să navigheze în peisajul digital în continuă evoluție și să atingă noi culmi ale succesului? Alătură-te nouă în această aventură care va dezvălui ghidul tău de viteză digitală și te va îndruma către destinația dorită!

Anunț de presă privind începerea proiectului CITYINNOHUB

Anunț de presă privind începerea proiectului CITYINNOHUB

Comunicat de presă 8.12.2023: Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) lansează, în calitate de lider al consorțiului format împreună cu alte cinci organizații: Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța”, Iceberg+ și Ernst & Young România, proiectul „CityINNOHub (ConsTanta INNovation Hub, a center for the digital transformation of SMEs and PSOs in SE Romania)”, Cod 101083582 DIGITAL 2021-EDIH-01.

Abonați-vă la continut exclusiv
CITYINNOHUB

Nu rata ocazia de a explora o lume a posibilităților în cadrul evenimentului CITYINNOHUB, unde ideile revoluționare se întâlnesc cu resursele și expertiza necesară succesului.