EIT Urban Mobility

EIT Urban Mobility din Romania (în care ICEBERG+ este coordonator principal) lucrează pentru a evita fragmentarea și a facilita colaborarea între orașe, industrie, mediul academic, de cercetare și inovare

EIT Urban Mobility, o inițiativă a Institutului European pentru Inovare și Tehnologie (EIT), organism al Uniunii Europene, își propune să accelereze soluțiile și tranziția către un sistem de transport centrat pe utilizator, integrat și cu adevărat multi-modal. În calitate de lider al comunității europene pentru inovare în mobilitatea urbană, EIT Urban Mobility din Romania (în care ICEBERG+ este coordonator principal) lucrează pentru a evita fragmentarea și a facilita colaborarea între orașe, industrie, mediul academic, de cercetare și inovare pentru a rezolva cele mai presante provocări de mobilitate a orașelor. Utilizând orașele ca laboratoare vii, industriile lor și partenerii din cercetare și mediul universitar vor demonstra cum noile tehnologii pot rezolva probleme reale în orașe reale, transportând oameni, bunuri și deșeuri în modalități mai inteligente.

https://www.eiturbanmobility.eu/ 

Resurse CITYINNOHUB

Testul de viteză digitală

Testul de viteză digitală

Este compania ta pregătită să navigheze în peisajul digital în continuă evoluție și să atingă noi culmi ale succesului? Alătură-te nouă în această aventură care va dezvălui ghidul tău de viteză digitală și te va îndruma către destinația dorită!

Anunț de presă privind începerea proiectului CITYINNOHUB

Anunț de presă privind începerea proiectului CITYINNOHUB

Comunicat de presă 8.12.2023: Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) lansează, în calitate de lider al consorțiului format împreună cu alte cinci organizații: Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța”, Iceberg+ și Ernst & Young România, proiectul „CityINNOHub (ConsTanta INNovation Hub, a center for the digital transformation of SMEs and PSOs in SE Romania)”, Cod 101083582 DIGITAL 2021-EDIH-01.

Abonați-vă la continut exclusiv
CITYINNOHUB

Nu rata ocazia de a explora o lume a posibilităților în cadrul evenimentului CITYINNOHUB, unde ideile revoluționare se întâlnesc cu resursele și expertiza necesară succesului.