SERVICIILE CITYINNOHUB

Înregistrare

Cu CITYINNOHUB, evaluează și testează soluțiile tehnologice potrivite pentru transformarea digitală a initiativei tale înainte de a investi. Facilităm un proces de luare a deciziilor mai informat și strategic, pentru a te ajuta să obții rezultatele dorite în Turism 4.0, Orașe Inteligente, E-health și IT&C, servicii dedicate IMM-urilor și autorităților publice.

Roadmap

01

Evaluarea maturității digitale

02

Definirea modelului operațional digital țintă

03

Participarea la evenimente

04

Planificarea procesului de transformare digitală

05

Selectarea și testarea soluțiilor

Ești interesat să devii beneficiar?

S-a deschis primul apel de finanțare nerambursabilă destinat digitalizarii si inovării Microîntreprinderilor, IMM-urilor si Instituțiilor publice din regiunea de Sud-Est

Tehnologii

Securitate cibernetică

Protecția sistemelor informatice împotriva atacurilor de către actori rău intenționați care pot duce la dezvăluirea neautorizată a informațiilor, furtul sau deteriorarea hardware-ului, software-ului sau datelor, precum și împotriva întreruperii sau direcționării greșite a serviciilor pe care le furnizează

Securitate cibernetică

Automatizarea proceselor

RPA înseamnă Robotic Process Automation. Este o tehnologie care folosește roboți software sau „boți” pentru a automatiza sarcini repetitive și bazate pe reguli în cadrul proceselor de afaceri. Acești roboți sunt capabili să imite interacțiunile umane cu sistemele digitale, cum ar fi introducerea de date, copierea de informații și multe altele. Boții RPA pot fi antrenați pentru a îndeplini o gamă largă de sarcini în diverse aplicații și sisteme, inclusiv aplicații desktop, browsere web și sisteme vechi. Ei interacționează cu aceste sisteme, la fel ca un om, fără a necesita nicio modificare a sistemelor curente.

Automatizarea proceselor

Servicii Internet & Aplicații

Serviciile și aplicațiile de Internet se referă la software-ul și instrumentele care permit utilizatorilor să acceseze și să utilizeze diverse resurse, să comunice și să efectueze sarcini pe internet. Aceste servicii și aplicații facilitează schimbul de informații, colaborarea și interacțiunea între utilizatori pe diferite dispozitive și locații, prin intermediul programelor software sau platformelor online.

Servicii Internet și aplicații

Servicii Cloud

Livrarea de resurse computaționale, cum ar fi stocarea, puterea de procesare și aplicațiile software, prin internet. În loc să se bazeze pe servere locale sau computere personale, utilizatorii pot accesa și utiliza aceste resurse de la distanță printr-o rețea de servere găzduită de un furnizor terț. Serviciile cloud oferă o infrastructură flexibilă și scalabilă care permite companiilor și persoanelor fizice să stocheze și să gestioneze date, să ruleze aplicații și să efectueze diverse sarcini fără a fi nevoie de hardware și software la nivel local. Această tehnologie permite utilizatorilor să-și acceseze fișierele și aplicațiile de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet, promovând colaborarea, mobilitatea și eficiența costurilor. În plus, serviciile cloud oferă disponibilitate ridicată, fiabilitate și măsuri de securitate pentru a proteja datele și a asigura accesul neîntrerupt la resurse.

Servicii cloud

Big data, analiza datelor, prelucrarea datelor

Seturi de date prea mari sau complexe pentru a fi tratate de software-ul tradițional de procesare a datelor. Curățarea, modificarea și procesarea datelor brute și extragerea de informații relevante și acționabile care ajută companiile să ia decizii informate. Procedura ajută la reducerea riscurilor inerente în luarea deciziilor, oferind perspective și statistici utile, adesea prezentate în diagrame, imagini, tabele și grafice.

Big data, analiza și prelucrarea-datelor

Realitate virtuală, augumentată și extinsă

Înlocuirea realității pe care o vedeți în jurul vostru cu conținut 3D generat de computer (VR); realitatea este experimentată în timp ce anumite elemente virtuale sunt proiectate deasupra acesteia (AR); combinând ambele aspecte ale VR și AR prin îmbinarea conținutului virtual cu lumea reală într-un mod interactiv, captivant, obiectele virtuale apar ca o parte naturală a lumii reale, ocluzându-se în spatele obiectelor reale (realitatea extinsă)

Realitate virtuală, augmentată și extinsă

Tehnologia Blockchain și Distributed Ledger (DLT)

Mecanism avansat de bază de date care permite schimbul transparent de informații în cadrul unei rețele de afaceri. Poate fi folosit pentru a crea un registru imuabil sau imuabil pentru urmărirea comenzilor, plăților, conturilor și a altor tranzacții. Sistemul are încorporate mecanisme care împiedică intrările neautorizate de tranzacții și creează continuitate în viziunea comună a acestor tranzacții.

Tehnologia Blockchain și Distributed Ledger (DLT)

Inteligență artificială și suport pentru decizii

AI, sau Inteligența artificială, este o tehnologie transformatoare care permite computerelor să imite abilitățile cognitive umane și să îndeplinească sarcini care necesită de obicei inteligență umană. Aceasta implică crearea de sisteme informatice care pot învăța din date, să raționeze, să ia decizii și să rezolve probleme într-un mod care seamănă cu gândirea umană. Utilizând algoritmi și cantități mari de date, sistemele AI pot recunoaște tipare, pot înțelege și genera limbajul uman, pot interpreta informații vizuale și se pot adapta la mediile în schimbare. Scopul final al inteligenței artificiale este de a spori eficiența, de a automatiza sarcinile repetitive, de a oferi experiențe personalizate și de a ajuta oamenii să ia decizii informate într-o gamă largă de industrii.

Inteligență artificială și suport pentru decizii

Ești interesat să devii partener tehnologic?

Abonați-vă la continut exclusiv
CITYINNOHUB

Nu rata ocazia de a explora o lume a posibilităților în cadrul evenimentului CITYINNOHUB, unde ideile revoluționare se întâlnesc cu resursele și expertiza necesară succesului.